Consiliul Raional Orhei a reușit să se întrunească în ședința de constituire. După ce din cauza absențelor consilierilor din cele două partide afiliate lui Ilan Șor, tentativele de convocare erau zădărnicite, astăzi grație prevederilor legale ședința a fost deliberativă. La ședință au participat 20 de consilieri din cei 35.
Aleșii locali au votat pentru constituirea comisiilor de specialitate a Consiliului Raional, iar consilierul Sergiu Aga a anunțat constituirea unei fracțiuni – ”Orheienilor”, care este compusă dintr-un consilier al Voinței Poporului, un consilier ALDE, un consilier al Partidului Schimbării, doi consilieri PSRM și consilierul independent Iurie Lupacescu.
Tot astăzi consilierul PAS, Victor Mătrăgună a anunțat că 19 consilieri PAS, PSRM, ALDE, Partidul Schimbării și Iurie Lupacescu au anunțat convocarea ședinței extraordinare a Consiliului Raional Orhei, pentru ziua de vineri, începând cu ora 10:00. Între alte chestiuni anunțate pentru ședință se numără și cea privind alegerea noului președinte al raionului Orhei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *