Agenția pentru Supraveghere Tehnică a publicat graficul controalelor planificate pentru acest an. Potrivit documentului în raionul Orhei vor fi verificate cca 20 de obiecte din domeniul construcțiilor, alimentare cu combustibil, minerit ș.a.
Între obiectele verificate se numără construcția unui depozit  în cartierul Bucuria al Orheiului pe str. Unirii, 57/2, efectuată de Întreprinderea Municipală Servicii Comunal-Locative Orhei.
O altă întreprindere S.A Regia Apă-Canal Orhei  va fi verificată la obiectul ”construcția rețelei de apeduct” de pe strada Eliberării din Orhei.
Verificării va fi supusă și construcția a trei case cuplate D+P+E, de pe strada Lilia Amarfii din cartierul Nordic al Orheiului al companiei  Strongboss Construct.
Numele ultimei a ajuns în atenția publicului după un material realizat de Ziarul de Gardă în care se spune că această companie, care a reparat o grădiniță din municipiu, aparține primarului satului Clișova, raionul Orhei, Victor Coniuc, ales din partea Partidului Șor. Firma fiind înscrisă pe numele soacrei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *