Ambasadorul Corina Călugăru a prezentat Alteței Sale Serenisime Prințul Albert al II-lea de Monaco scrisorile de acreditare în calitate de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova pe lângă Principatul Monaco, cu reședința la Paris.

În cadrul ceremoniei, care a avut loc la Palatul princiar, Ambasadorul Corina Călugăru a informat Alteța Sa despre obiectivele mandatului său pentru consolidarea cooperării bilaterale și a mulțumit pentru colaborarea în cadrul organizațiilor internaționale, inclusiv pentru susținerea candidaturilor Republicii Moldova în structurile internaționale.

În cadrul discuției au fost abordate subiecte privind cooperarea comercial-economică dintre ambele state și inițierea proiectelor în domeniul sănătății și mediului cu Fundația ASS Prințului Albert al II-lea de Monaco.

De asemenea, acreditarea doamnei Călugăru a oferit oportunitatea de a realiza un schimb de opinii privind ultimele evoluții de pe arena internațională, parcursul european al Republicii Moldova și provocările cu care se confruntă țara noastră urmare situației complexe din regiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *