Judecătoria Orhei a dat câștig de cauză lui Sergiu Aga în litigiul cu Întreprinderea Municipală Servicii Comunal-Locative Orhei într-un dosar, în care acesta a solicitat mai multe informații despre lucrările efectuate de întreprindere.
Potrivit dispozitivului hotărârii publicat pe site-ul instanțelor judecătorești ÎM SCL Orhei a fost obligată să îi prezinte lui Sergiu Aga informația solicitată prin cererea înregistrată cu nr. 1/4-242 din 04 iunie 2021, și anume:
– copiile proceselor-verbale și/sau actelor de primire predare a lucrărilor din anul 2020,
ce țin de reabilitarea infrastructurii rutiere de pe drumul public, tronsonul str. Unirii, str. Călătorilor, str. M. Sadoveanu și str. Chișinăului;
– copiile contractelor de achiziții a serviciilor cu alți furnizori și/sau executanți, ce țin de reabilitarea infrastructurii rutiere pe drum public, tronsonul str. Unirii, str. Călătorilor, str. M. Sadoveanu și str. Chișinăului.
Hotărârea poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Chișinău în termen de 30 zile de la data pronunțării dispozitivului hotărârii, prin intermediul Judecătoriei Orhei, sediul Central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *