La data de 03 martie, în jurul orei 01:00, polițiștii din Orhei au fost alertați de către un locuitor al satului Seliște că o persoană necunoscută a pătruns în domiciliul părinților săi și a sustras în mod deschis un telefon mobil și 1000 de lei, anunță un comunicat plasat pe site-ul poliției.

În urma investigațiilor s-a constatat că suspectul a deconectat lumina de la contor și telefonul fix, a intrat în locuința familiei și a sustras un telefon mobil și o geantă cu medicamente în care erau 1000 de lei. De asemenea, în timpul anchetei s-a descoperit că din gospodăria altui locuitor din același sat a fost furată o bicicletă de 6000 de lei, iar din garajul unei locuitoare au dispărut mai multe bunuri în valoare de 27 900 de lei. În urma investigațiilor, polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani, fără domiciliu stabil, ca fiind autorul sustragerilor.

Acesta și-a recunoscut integral vina. Toate bunurile furate au fost recuperate și urmează să fie restituite proprietarilor. Suspectul se află în prezent în custodia poliției, iar ancheta continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor acestor infracțiuni.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 7 ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *