Consiliul Municipal Orhei s-a întrunit în după-amiaza zilei de azi în ședință ordinară. În startul ședinței, atunci când s-a propus introducerea mai multor chestiuni suplimentare pe ordinea de zi, consilierul din partea fracțiunii ”Orheienilor”, Sergiu Aga a propus audierea primarei Tatiana Cociu la subiectul ridicării sutelor de mii de lei din clădirea Primăriei Orhei și reținerea unei angajare a acesteia. Consilierii din majoritatea partidului afiliat lui Ilan Shor, au refuzat să formalizeze propunerea sub forma unei decizii, aceasta rămânand a fi discutată la capitolul diverse.
La finalul ședinței consilierul Sergiu Aga a reamintit despre solicitarea sa, solicitând detalii despre acest incident, accentuând că femeia reținută are și copii. Unicul răspuns la care s-a rezumat primara Tatiana Cociu a fost că există prezumția nevinovăției.
Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute oamenii legii au ridicat din incinta Primăriei Orhei o pungă cu peste 600 mii lei în plicuri, care ar fi destinați unui partid politic. Tot atunci a fost reținută o femeie, angajată a primăriei în biroul căreieia au fost depistați banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *