Consiliul Raional Orhei nu are nici o pagină de facebook. Asta rezultă din răspunsul oferit de instituție la o solicitare de informații de interes public, transmisă prin intermediul platformei vreauinfo.md, prin care orice cetățean poate solicita autorităților informații.
Potrivit răspunsului sursa oficială a Consiliului Raional Orhei este site-ul or.md, despre care se susține că a fost creat în 2019, asta deși este de notorietate faptul că  instituția a dispus de un site încă de la mijlocul deceniului trecut, iar domenul a fost creat încă în anul 2003.
Din răspuns rezultă ca pagina de facebook care folosește stema raionului Orhei și indică că este amplastă pe adresa pe care se află sediul Consiliului Raional Orhei, a fost creată de un grup de voluntari care decid în mod arbitrar cui să îi ofere accesul la această pagină.
De menționatб că potrivit informațiilor din facebook, pagina creată la 14 iunie 2015  se prezintă ca aparținând unei  organizații guvernamentale, iar din descrierea sa lipsesc careva informații care să indice că nu este o pagină oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *