Votul comun al a PDCM, FASM, Renaștere, PSRM și PCRM în Consiliul Raional Orhei a generat reacții pe rețeaua de socializare facebook din partea politicienilor care au tangență cu Orheiul.
Pe pagina de facebook a fugarului în Israel, Ilan Shor a apărut un text în care se spune între altele că votul de vineri a fost făcut pentru orheienii. ” am decis cu echipa noastră să votăm astăzi pentru un președinte al raionului Orhei independent și apolitic, care a devenit Vasile Adașan.Am reușit să împiedicăm ciuma galbenă să ajungă la Orhei, care l-ar fi distrus, fapt care se întâmplă peste tot unde ea apare”, se spune în text.
Pe de altă parte, pe pagina de facebook a unui fruntaș PAS din Orhei, Alexei Codreanu a apărut un text în care se spune între altele că: ” La Orhei, grupările criminale s-au unit… în cadrul ședinței, înțelegerea penalului fugar cu reprezentanții PDCM, PSRM și PCRM a fost oficializată prin votarea în comun a Președintelui Raionului Orhei,…Orice afiliere cu gruparea criminală organizată reprezintă un gest rușinos ce duce la lezarea demnității umane și pune punct perspectivelor politice petru orice exponenent de partid.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *